Innhold
  
  

Denne siden er for deg som er dommer eller ønsker å bli dommer. Her vil du finne informasjon om hvor det finnes tilbud og hvordan du kan utvikle deg som badmintondommer.

Velkommen til siden for norske badmintondommere. Her finner du informasjon om hvordan du kan utvikle deg som dommer og hvor du finner nødvendig utstyr. Vi ønsker å gi et godt tilbud til deg som dommer, og at du finner den informasjonen du er ute etter. 

Som dommer er det naturlig at du ønsker informasjon om spilleregler. All informasjon om spilleregler, ligger under dokumenter. 

Denne siden vil bli oppdatert hver gang det kommer ny informasjon som er aktuell for deg som dommer. Derfor vil dette være en enkel måte for deg å følge med på aktuelle saker. 

Si i fra hvis det er informasjon du ønsker eller mener at mangler. 

1
  

​Det finnes to grader for dommer i badminton i Norge. Kretsdommer er den første graden og også den som tildeles etter fullført og godkjent kursdeltakelse. Den øverste graden som dommer er forbundsdommer. For å bli vurdert som forbundsdommer bør det vises egeninteresse og et ønske om å lykkes som dommer. Vurderingen tas av dommer- og oppmannsutvalget, og dommeren må også bestå en mer oppfattende teoretisk prøve. Når en dommer har fått graden forbundsdommer vil dommeren ha flere muligheter til å dømme internasjonalt. 


Oversikt over krets- og forbundsdommere finner du her, eller i dokumentarkivet.

2
  

​Her kommer det informasjon

5

 I fokus