Innhold
  
  

Velkommen til siden for foreldre. Denne siden er for deg/dere som har ansvar for barn som spiller badminton. Her finner dere informasjon om foreldrevettregler og hvordan å være en god støttespiller. Norsk badminton er avhengig av hjelp og bidrag fra ivrige foreldre. ​

Denne siden vil bli oppdatert hver gang det kommer ny informasjon som er aktuell for deg som forelder. Derfor vil dette være en enkel måte for deg å følge med på aktuelle saker. På siden finner du nyheter og oppdateringer fra sosiale medier, og den viktigste informasjonen ligger øverst i informasjonsboksene. 

Si i fra hvis det er informasjon du ønsker eller mener at mangler.


1
  

​Hvordan være en god idrettsforelder?

Familien er en viktig del av utviklingen til barn og unge i idretten. Dette gjelder enten den unge idrettsutøveren ender som toppidrettsutøver eller ikke. Olympiatoppen har utviklet noen anbefalinger som har til hensikt å hjelpe foreldre til å få en bedre forståelse av sin rolle. Gjennom ditt engasjement og din adferd kan du hjelpe barn til å få gode idrettsopplevelser. Anbefalingene er basert på forskningsresultater fra idrettsvitenskap og erfaringer fra trenere som arbeider med barn og unge. Hver av anbefalingene blir belyst ved begrunnelser.

Klikk her for mer informasjon til deg som forelder.

2

 I fokus