​Helge N. Hansen

Medlem Veteranutvalget
Klubb: Jarlsberg BK

Kontaktinformasjon:

​Fordi vi i veteranutvalget har stor tro på denne måten å informere på og kommunisere med hverandre på.

Det er viktig for badminton-Norge at veteranenes engasjement holdes i gang, til tross for at vi er spredd over det ganske land. Et nettsted som er et kommunikasjonspunkt for veteranene vil motvirke frafallstendensene, og holde interessen for badminton oppe. Veteranene er de som har mest erfaring, og som har mye å bidra med innen klubb, krets og forbund, og også på badmintonbanen, selv om tempoet er lavere og musklene sprøere.

Det er derfor de egne sidene er opprettet!

Sidene oppdateres på "ideelt" grunnlag og er avhengig av man har tid tilgjengelig for å oppdatere innholdet. Så langt det går vil sidene bli oppdatert jevnlig.

Det er ønskelig at dere veteraner hjelper til med å holde innholdet interessant. Send gjerne en e-post til veteranutvalget med kommentarer, korreksjoner, ja hva som helst som gjelder veteransaken, så blir det vurdert.

Rutiner ved registrering av eksterne resultater for utenlandsturneringer:
1. Registrer poengene i badmintonportalen helt ferdig

2. Send mail til badminton@badminton.no

3. Poengene vil oppdateres innen 5 arbeidsdager av forbundskontoret.

​Her finner du tabell for rankingpoeng veteran.

Årets veteran 2010 - Knut Liland

Årets veteran 2009 - Helge Hansen