EM for veteraner 2018

Visepresident Geir Storvik er svært aktiv innen mange områder, og er den av de Norske deltakerne som er høyest seedet i EM for veteraner.

Espen Larsen
24.09.2018
EM for veteraner blir arrangert i Guadalajara, nær Madrid fra 24.-30. september. Det er påmeldt over 1200 spillere til dette mesterskapet.

Disse 16 norske spillerne er påmeldt til EM i Guadalajara, Spania:

Jon Eirik Gulli, Anja Olsen, Kristin Gundersen Thømt,Frank Heggen Vegar Næss, Terje Jacobsen, Bent Mørken, Tommy Helander, Richard Jakobsen, Nauman Majid, Berit Thyness, Geir Olve Storvik, Morten Aarhus, Ole Kristian Frog, Tor Ragnar Johansen og Helge Normann Hansen. 
I tillegg stiller Ulla Faarup fra Bærum BK for Danmark i mixed 45+ sammen med Geir Storvik, og hun får en svensk makker i Lena Janson i damedobbel.

Anja og Kristin spiller DD 40 sammen, Anja og Vegar spiller mix 40, Vegar og Tommy er satt sammen i HD45, Nauman og Terje Jacobsen prøver seg i HD45, Richard Jacobsen og Bent Mørken stiller ogå i HD45, og Tommy Helander og Kristin Thømt er par i mix45. Videre har Geir Storvik funnet seg en sterk svensk makker; Bengt Mellquist. Helge Hansen spiller HD65+ med en fransk spiller; Gerard Vioules. Berit Thyness spiller med Stefan Grahn i mix, og med Helle Sjørring fra DK i damedobbel.
Jon Eirik Gulli spiller med Christian Hofweber fra Tyskland i HD 40+. Tor Ragnar Johansen spiller med Gareth Pearse i HD50+.

I klassen HS40+ er Jon Eirik Gulli seedet som 9/16, Berit Thyness er seedet som 5/8 i DS 50+ og i DD 50+. I klasse 55+ er Geir Storvik seedet som 3/4 i single og 5/8 i HD.

De som er interessert kan følge med de norske spillerne her.
Det vil også bli lagt ut bilder og videoer på facebookgruppen «vetu no». Følg med!