Elever fra Sandefjord VGS på landslagstrening

Birna Petersen
21.12.2018
​Øystein, Ludvig, Danila og Emilia fra Sandefjord dro til Oslo for å trene med senior landslaget i badminton sammen med trener Birna.

Vi reiste tidlig på tirsdag og var forberedt på en hard trening. Landslagstrener Peter hadde lagt opp program med to mot en og ulik multifeeding. Det var fysisk trening både på og utenpå banen. Dette var godt for kroppen både fysisk og psykisk. Det var to lange og harde timer, men med god innsats fra alle kom vi oss godt igjennom programmet. 

Etter en god restitusjon på OLT dro vi tilbake til Bygdøy for kamptrening. Der fikk gode kamper og tøff motstand fra senior spillerne. Det var fint å få feedback om noe vi kunne jobbe videre med hjemme i Sandefjord. Etter en god natts søvn på OLT var vi klare for styrkeøkt. Vi startet med 40 minutters kondisjon og deretter styrke etter eget styrkeprogram, det var fint å få litt inspirasjon på nye øvelser. Ettersom Olaf Tufte trente i samme rom var vi nødt til å gi full innsats og ikke drite oss ut. Det var fint å få et lite avbrekk i en ellers vanlig skoleuke på Sandefjord videregående. En fin tur med godt selskap og gode vertsmenn som tok oss godt imot på treningene. 

Takk for turen!