Eliteserien i nye Frogner Idrettspark

Jonas Christensen
22.03.2019
I helgen spilles finalerunden i Eliteserien i nye Frogner Idrettspark!

Vi i Frogner har gledet oss stort til å arrangere eliteserien for første gang, og så attpåtil selveste finalerunden. Kampen om gullet er jevnere enn på lenge. Nye krefter kommer til på alle lag. Det er gledelig å se at unge juniorspillere, faktisk ganske mange unge juniorspillere, spiller en betydelig rolle for lagene sine. Det viser at det går riktig vei i klubbene.

I år blir det ingen bankett slik klubbene ble enige om på tinget i fjor. Det har sine fordeler og ulemper. Den åpenbare ulempen er at vi ikke får nyte god mat og drikke i lag på kvelden. Men fordelen er om ikke større. Vi spiller over to dager, og Eliteserien blir langt mer profesjonalisert. Spillerne får mer hvile både fysisk og mentalt, og det vil garantert gi mer kvalitet. Det gleder vi oss til.

Vi oppfordrer alle til å komme en tur innom Frogner i helgen og se på badminton fra øverste hylle. Ta med venner og familie, og bli med å lage topp stemning når lagene barker sammen for å ta gullet med hjem.

Program lørdag 23. mars.

De fire bunnlagene spiller klokken 10:00: Sandefjord mot Asker og Bergen mot Stavanger.

De fire topplagene spiller klokken 15:00: Kristiansand mot Moss og Frogner mot Haugerud.

Klokken 15:00 spilles også en plasseringskamp (vinnerne av de to kampene klokken 10:00) og en nedrykkskamp (taperne av de to kampene)

Program søndag 24. mars.

10:00: Bronsefinale

10:00: Finale

Kampene bil streames og informasjon publiseres på Frogners facebookside og hjemmeside: https://www.frogneril.no/Badminton.html

Klikk her for å komme til badmintonportalen og kampoppsett.