Første del av Trener 1 gjennomført i Ålesund

André Høidebraaten
10.12.2018
​Denne helgen har 16 deltagere fra 3 klubber deltatt på den første av 2 helger med trener 1 kurs.

Kurset ble gjennomført i Ålesund, og trenere, styrerepresentanter og spillere fra Ålesund, Vigra IL og Klæbu IL hadde påmeldte deltagere. Kursholder for dette kurset var André Høidebraaten fra Moss Badmintonklubb.

I løpet av kurset ble det gjennomgått flere moduler om hvordan man bør våre som trener både for barn og voksne med gode diskusjoner rundt bordet. Det ble også lagt mye vekt på de ulike slagene og fotarbeidet slik at alle har en felles forståelse om hva de skal ta med seg tilbake til sine klubber og spillere.

Ålesund disket opp med god lunsj både lørdag og søndag, men som et tilleggsmåltid ble det servert bacalao på lørdag ettermiddag som var laget av en av deltagerne.

Deltagerne på kurset gav et inntrykk av at dette var et lærerikt kurs som de fikk mye ut av.

Neste kurs blir avholdt i begynnelsen av 2019.