Folkets Ildsjel på Sørlandet

​Bildet er hentet fra fvn.no

Charlotte Støelen
23.10.2018
Terje Dag Østhassel (68) fra KBK er en av 5 nominerte fra Vest-Agder til den prestisjefylte prisen "Folkets ildsjelpris" som deles ut på Idrettsgalla Sør lørdag 3. november. Frem til 30.oktober kl. 09.00 kan folket stemme på sin favoritt.

– Terje Dag har gjennom 50 år betydd svært mye for badmintonsporten, både lokalt og nasjonalt. Han har vært trener for alle KBKs beste spillere, men også for nybegynnerpartier og de yngre spillerne. Selv om han nå har tredd inn i pensjonistenes rekker, står han fortsatt på for klubben, blant annet er han en fantastisk støttespiller for klubbens hovedtrener som kommer fra Nederland. Terje var lærer av yrke, og klubben har fått stor glede av hans pedagogiske evner, skriver Øyvind Berntsen, styreleder i KBK, i nominasjonen av Østhassel.

For å stemme på Terje sender du en sms med teksten ILDSJEL C til nr. 03811 (kun én stemme pr. telefon blir tellende).

Link til artikkelen på www.fvn.no