Iceland International etteromtale

Charlotte Støelen
28.01.2019
Noen tanker etter Iceland International 2019 fra Carl og Elisa :)

Carl: Kort oppsummert var turneringen på Island en av de dårligste på lenge for min del, feelingen var dårligere enn normalt og å være småforkjølet hjelper ikke det heller. I doublen sto islendingene vi møtte godt i defensiven og vi ble litt for ensformige i angrep så det ble vanskelig å slå igjennom. Det ble heldigvis bedre etterhvert, men det holdt ikke inn denne gangen. I mixen gikk alt litt for sakte og intensiteten var lavere enn normalt, men islendingene vi møtte spilte bra og vant tilslutt hele turneringen. 


Elisa: Jeg er fornøyd med at jeg kom meg til andre runde. Følte jeg manglet litt flyt i den første kampen, men tar likevel en ganske komfortabel seier. I den andre kampen spiller jeg tidvis på nivå med Pillai fra Sverige, og da blir det gode ballvekslinger, men mitt spill blir litt for ustabilt og det blir for mye enkle feil. Men det er bare å ta det med seg og jobbe videre med stabiliteten. 

Ellers vil vi begge trekke frem de jevnt over gode resultatene av det norske laget denne helgen! Alle de som spilte kvalikken kommer seg inn i hovedturneringen, og fler spiller seg videre til andre runde. Vi har mange spillere i kvartfinalene, Emilie i DS, Magnus/Peter i HD og Peter i HS, i tillegg til Solvår/Natalie i DD og Natalie/Magnus i mix som kom seg helt til en semifinale. Det hele toppes med Mads og Mattias som spiller seg helt til en finale i HD, meget imponerende! Så bra jobba folkens!