Lokalt klubbsamarbeid

Charlotte Støelen
26.09.2018
I september fikk den nyoppstartede badmintongruppa til Vigra IL og den eksisterende badmintonklubben Ålesund besøk av forbundet. Dette skulle vise seg å være starten på et lokalt samarbeid.

Det sies at det enkle ofte kan være det beste. Hva med å spørre naboklubben om en hjelpende hånd dersom en står litt fast? Badmintongruppa til Vigra IL har flotte treningsfasiliteter i Vigrahallen og allerede et sted rundt 30 medlemmer, men for at gruppa skal kunne gi et godt og tilstrekkelig aktivitetstilbud med utviklingsmuligheter så er de avhengig av å få mer trenerkompetanse. Der skulle Ålesund BK vise seg å kunne hjelpe til ved å invitere Vigra til en treningssamling. Vi heier på lokalt samarbeid, og vi heier på dere!