"Mesternes Mester" under Oslo Cup

​Bilde: Stian Lønne Zakariassen

Stein Halvorsen
05.05.2019
I anledning av Oslo Cup nummer 50 i rekkene den andre helgen i januar 2020 inviterer Bygdø BK tidligere meriterte badmintonspillere til Bygdøhus til en egen gjesteklasse i damdouble og herredouble og arrangerer en egen "Mesternes mester"-turnering.

Klubben har allerede vært og er i løpende kontakt med tidligere mestere, helt tilbake til 1960-tallet. Fortsatt svinger flere av dem racketen, andre igjen fikk fryktelig lyst til å prøve seg igjen og stiller opp, mens noen få ikke våger grunnet gamle skader. En av de mest meriterte spillerne stiller som dommer fordi knærne hans tåler ikke badminton lenger. Dette vil han være med på, uansett. Vi kan love deg gjensyn med tidligere mestere fra de fleste tiårene og helt frem til i dag. Aldri før i norsk badminton har de "gamle"mesterne vært samlet slik på ett brett.

"Mesternes mester" spilles søndag 12. januar, parallelt med den ordinære turneringen i klassene elite senior og U13. Sett av datoen i kalenderen din allerede nå. Dette blir en unik mulighet til å møte og oppleve tidligere mestere du ellers bare har lest og hørt om. Vi kan love deg mesterlig spill, show og mye moro i Bygdøhus denne søndagen.

Følg med på Bygdø Badmintonklubbs FB-sider utover våren, sommeren og høsten. Her vil vi fortløpende presentere de ulike mesterne som stiller i "Mesternes mester".

Velkommen!

Stein Halvorsen