Norwegian International

Natalie og Solvår
06.11.2018
NIC nærmer seg med stormskritt og vi har hørt med Natalie og Solvår om deres forberedelser til turneringen samt hva deres mål er.

Vårt mål under NIC er å komme til en kvartfinale i damedouble. Ut i fra trekningen vi har fått, mener vi at vi har en god mulighet til det. Vi står over første runde og møter et par fra Latvia i andre runde. Om vi vinner denne møter vi mest sannsynlig et sterkt dansk par i kvartfinalen.


Solvår:
Som en del av forberedelsene til turneringen har jeg trent ganske hardt forrige uke etterfulgt av en helg med mye tid til restitusjon både for kropp og hodet. Denne uken vil være preget av litt roligere treninger og kamper. Jeg kommer også til å ha en økt med videoanalyse av de spillerne jeg møter.

Natalie: 
Min forberedelse til NIC har vært langt i fra den beste. Jeg har vært plaget med overbelastning og betennelsen i håndledd i 2-3 uker. På grunn av dette har jeg ikke trent noe badminton disse ukene, men jeg har trent mye fysisk. 
Nå håper jeg at håndleddet spiller på lag og at det ikke er noe problem å spille.
Også håper jeg at racketfeelingen ikke har forsvunnet helt  :-) 
Ellers vil øktene denne ukene være, som Solvår sier, litt roligere, og vi gjør det vi kan for å være så godt forberedt som mulig til turneringen. 


Vi ønsker Natalie og Solvår lykke til under NIC i alle klasser som de stiller i.