Oppdatering fra Hatzor International 2018

Peter Rønn Stensæth
29.10.2018
Les om hvordan Peter selv tenker at det gikk i Israel forrige uke.

Turneringen starter bra for min del. Jeg vant første kamp i to sett mot en sveitser etter helt greit spill. Kroppen var litt tung i starten, så det tok litt tid før jeg kom igang med det gode spillet.

I andre kamp møtte jeg 2. seedet fra Romania. Jeg vant første sett etter forlengelse, etter veldig bra spill. Han jeg møtte er en stor og eksplosiv spiller, så det var viktig for meg å få den riktige høyden og kvaliteten i løftene. Det klarte jeg i veldig stor grad i første sett.
I de to påfølgende settene fikk han styre for mye av kampen. For mye av spillet skjedde på hans premisser, og jeg klarte ikke bryte opp i det. Han vant dermed kampen i tre sett.

Alt i alt er jeg passe fornøyd med turneringen. Jeg spiller veldig bra i perioder, men klarer ikke holde nivået og spillet stabilt nok. Jeg når ikke målet mitt om en kvartfinale, som er skuffende.

Neste mål er NIC i Sandefjord om litt over en uke, og Irish International uken etterpå. Målet for turneringene er å vinne kvaliken, og forhåpentligvis vinne første runde i hovedturneringen også.