Para-trening med Stavanger BK

​Photo: Geir Atle og Sarah Louise Rung

André Høidebraaten
03.12.2018
​Mandag 12. november gjennomførte André den første ordinære treningen med en ny para-spiller i Stavanger. Geir Atle er 19 år og spiller i kategorien SS6 som står for Short Standing 6.

Geir Atle ble først kjent med badminton under KRIK (Kristen Idrettskontakt) sin nyttårsleir Explore 2018 for litt under 1 år siden hvor André Høidebraaten og Tormod Thorp, Moss BK var instruktører, og gjennom flere samtaler på denne leiren hadde Geir Atle fått lysten på å prøve seg med badminton.

Geir Atle er i dag på treningene på Lye der han bor, men han kommer til å bli med på flere av Stavanger BK sine treninger for å videreutvikle seg videre.

Under treningsøkten kom også mange ganger Paralympisk mester i svømming Sarah Louise Rung en tur innom for å hilse på og for å prøve litt selv. Sarah Louise jobber i Olympiatoppen Sør/Vest og planen er å opprettholde kontakten hvis det skulle vise seg at Geir Atle ønsker å begynne med en badminton satsing.

Hvis du har noen spørsmål om Para-Badminton eller kjenner noen som kunne tenke seg å prøve, så kan du ta kontakt med André direkte på mail andre@badminton.no.