STUDENTLEKENE 2019

​Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Tony Yang
27.02.2019
​Forrige helg hadde vi SL i Trondheim og det var kjempebra! Vi spilte i 2 dager fra fredag til lørdag, og hadde sosiale aktiviteter både på torsdag og fredag, pluss en stor bankett på lørdag.

Tidlig torsdag kom fleste parten av utøverne til Trondheim og møtte NTNUI på Klavskinnet for akkreditering. Vi var der for å hjelpe alle som måtte ha hjelp og hilste på deltakerne. Senere den kvelden spiste vi taco til sosialansvarlig og hadde det veldig artig. Mange møtte opp til tacokvelden. 


Fredag var det SL hvor spilte alle gruppespillene. Det varte i ca 6 timer som betydde at utøverne hadde god tid til å slappe av og møte opp på pizzakveld ved Peppes Pizza. Nesten alle møtte opp og det var pizzabuffee. 


På lørdag var det sluttspill og det endte med at OSI toppet pallplassen i nesten alle klassene. Vi hadde litt dårlig tid, men det endte med at nesten alle kom på vors før vi dro på banketten. På banketten var det go mat og underholdning. Når klokken nærmet seg 00:00 dro resten til badminton nasch før folk var trøtte og sa hade til hverandre. Resultat:


HS:
1. Mattias Xu - OSI
2. Jiawen Shi - OSI
3. Andreas Stenhaug - NTNUI

HD:
1. Sturla Flåten Jørgensen/ Carl Christian Mork - OSI
2. Mattias Xu/Jiawen Shi - OSI
3. Indranil Chowdhury/Markus Frey - NTNUI

DS:
1. Elisa Wiborg - OSI
2. Janina Schumacher - NTNUI
3. Trine Wåland - UIA

DD:
1. Trine Wåland/Marie Wåland - UIA
2. Nora Lindland/Janina Schumacher - NTNUI
3. Emilie Storvik/Ida Høyland - NTNUI

MD:
1. Elisa Wiborg/Carl Christian Mork - OSI
2. Sturla Flåten Jørgensen/Emilie Hamang - OSI

3. Andreas Stenhaug/Nora Lindland - NTNUI