Skolebadminton i Stavanger

André Høidebraaten
04.12.2018
13. november hadde André et nytt Shuttle Time kurs, og denne gangen var det Stavanger som sto for tur. 18 deltagere ble til slutt fasiten med hovedvekt på lærere fra videregående skoler.

Som de andre kursene ble det gjennomgått hva Shuttle Time sitt mål er om å bli den mest tilgjengelige sporten i skolene hvor det ble diskutert blant annet hvor enkelt det er å få med alle bare man legger til rette for det.

Etter en kort gjennomgang av det teoretiske ble det mer fokus på det praktiske. Deltagerne fikk prøve seg i ulike settinger med oppvarmingsøvelser, teknikk, konkurranse og stafetter. De fleste var positive til all den nye lærdommen som de skulle ta med seg videre + at de med mest konkurranseinstinkt fikk prøve seg på en ny arena.

Dette kurset var et valgfritt kurs på lik linje med et par andre under lærernes planleggingsdag, og derfor må vi kunne si at et var vellykket med så mange deltagere.

Vi tenker nå på å gjennomføre et nytt kurs i Stavanger området mer rettet mot barne- og ungdomsskoler, og hvis du vet om noen som kunne vært interessert i et slikt kurs kan de henvende seg på mail til andre@badminton.no