Stor suksess med veteranene i Orkdal

Arne Gulbrandsen
12.03.2019
Orkdal Bamintonklubb hadde gjort en kjempeinnsats da de tok imot veteranene til årets mesterskap. Det ble en vel gjennomført en fin sportslig og sosial helg. Klubben hadde 14 baner til rådighet, samt at det var satt opp 4 oppvarmingsbaner.

147 påmeldte spillere fra nord til sør deltok. Denne gang fikk spillerne pool-spill med store puljer, men det var ingen som klaget over for mange kamper. Klubben hadde full kontroll med tellere til alle kamper, samt flere dommere på søndagens finalekamper.

Trine Sperre, Ålesund og Geir Storvik, Bærum tok 3 gullmedaljer hver denne gang.

Ellers ble det mange overraskende resultater også denne gang, hvor flere useedede tok gull.

Resultatene ligger på Badmintonportalen,

Det var innkvartering på Bårdshaug Herregård. Et vakkert bygg fra 1900-tallet, hvor oppmannen med frue fikk kongesuiten til disposisjon.. I festsalen i det nyere bygget var det samlet 140 festglade spillere med følge lørdag kveld som fikk en velsmakende bankett.

Under middagen ble årets veteran 2019 offentliggjort. . Det var ikke uventet Geir Storvik som tok gull i single og sølv i herredouble i veteran-EM 2018 som fikk diplomet.

Ett av høydepunktene under banketten var bestemmelsesstedet for neste års arrangement. Det var opprinnelig tre søkere, Kolvereid, Ålesund og Sandefjord. Kolvereid trakk sitt kandidatur. Ålesund hadde laget en presentasjonsfilm som ble meget godt mottatt, samt at de hadde bannere i hallen og gratis utdeling av sjokolade.

Ved avstemmingen fikk Ålesund 90 prosent av stemmene, mens de resterende ville til Sandefjord.

Alle veteraner bør legge turen til Ålesund 6-8 mars 2020. Klubben garanterer et topp arrangement, både sportslig og sosialt.

Oppmannen fikk også denne gang egen stol. En tradisjon som Bærum BK begynte med for noen år siden. Da var stolen rød.