Studentlekene 2019

Charlotte Støelen
19.01.2019
Studentlekene 2019 blir avholdt i Trondheim 20.-24. februar. Påmeldingsfristen til Studentlekene 2019 nærmer seg med stormskritt, og vi i NTNUI badminton inviterer alle studenter som spiller badminton opp til Trondheim!

Her kommer vi med ytterligere informasjon angående påmelding til Studentlekene.

Påmeldingsfristen er 1. februar og det er kun lov til å melde seg på i 2 klasser. Det har seg slik at påmeldingssystemet på SL sine nettsider er feil. Dermed ber vi alle som vil være med i badmintonturneringen om å følge denne oppskriften. 

Vedlagt ligger en google forms som vi ønsker at alle deltagere fyller ut. Skjemaet opplyser oss om hvilke klasser du vil spille under SL2019. VIKTIG: i tillegg til å fylle ut skjemaet vårt, MÅ du fylle ut registreringen på SL sine nettsider. Hvis ikke du registrerer deg der vil du ikke få akkrediteringsbevis og vil ikke kunne delta i SL. Det er også på SL sin registrering at du melder deg på bankett og eventuelle andre aktiviteter, og det er her du må betale for å kunne være med på SL. 

SL sin registrering har som sagt problemer. For de fleste kommer det kun til å gå an å melde seg på i en kategori for å så betale. Derfor må du bruke vårt skjema for å kunne spille en eventuell kategori til. Så meld deg kun på i 1 kategori (eller begge hvis du kan få det til å fungere) og deretter den andre kategorien i google-skjemaet (gjerne opplys om begge kategoriene i google-skjemaet). 

Kort fortalt, hvis du vil delta i mer enn 1 klasse så må du fylle ut begge skjemaer. Hvis du kun skal delta i 1 klasse så holder det at du kun melder deg på på SL sine nettsider. 

Link til NTNUI sitt google-skjema: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZnQp3lxsYYeaIeBtT3GBer_h5U6hS1wJnHs2RB3kRhR5eYg/viewform

Link til SL sine nettsider hvor man kan registrere seg: https://sltrondheim.no/

Link til NTNUI badminton sitt facebook-event hvor informasjon fra arrangementet kommer løpende: https://www.facebook.com/events/280178949276644/

Videre informasjon om selve turneringen: 

Vi satser på å starte så tidlig som mulig fredag for å unnagjort kampene tidsnok til å rekke bankett lørdag kveld. Derfor oppfordrer vi alle til å komme til Trondheim i løpet av torsdagen. Vi satser på å få til noe sosialt for alle deltagere i badminton torsdag kveld for de som er interessert i det. På lørdagen blir det bankett for alle idrettene, og informasjon om denne og påmelding finnes på SL sine nettsider. Spørsmål angående alt som har med SL, Trondheim eller NTNUI kan rettes til Tony Yang (tony.tyss@gmail.com/ 41 22 38 45) eller Emilie Storvik (leder@ntnuibadminton.no/ 41 37 36 56).

Vi håper så mange som mulig tar turen til Trondheim i februar og vi i NTNUI badminton gleder oss!

Vi ses!

Klem NTNUI Badminton