Trener 1, Del 2 på Rubbestadneset

André Høidebraaten
01.04.2019
Helgen 30.-31.mars ble trener 1 kurs del 2 avhold på Rubbestadneset i Badmintonkretsen Vest.

Hele 11 deltagere har gjennomført den teoretiske delen av kurset og nå venter bare den praktiske gjennomføringen for å få godkjent kurset i sin helhet.

Flesteparten av de påmeldte var fra Rubbestad IL – Badminton, men også Stord BK var representert. Denne helgen bygget vi på Del 1 og gikk litt mer i dybden på hvordan man opptrer som en trener/coach både i egen hall og ute på turnering. Deltagerne fikk prøve seg både som spillere og trenere i de ulike øvelsene noe de fleste syntes var veldig lærerikt. 

Vi bygget også på de ulike slagene og fotarbeidet fra forrige kurshelg som gjør trenerne klare til også å kunne bidra på partier med spillere på et nivå som er hakket over nybegynnere.

Dette var det tredje Trener 1-kurset som har blitt avhold denne sesongen, og før sommeren skal også Oslofjorden Badmintonkrets gjennomføre et kurs med Radu Carlan som instruktør.
Dersom du ønsker å delta på dette kurset, som gjennomføres helgene i uke 17 og 19, sender du en mail til hell-lun@online.no innen påmeldingsfristen som er 15.april.